Happy Halloween!

Ja ni så är dagen äntligen kommen, kvällen där alla tjejer kan klä ut sig till ”slutty nurses” och ändå inte få en enda sneblick och alla killar kan klä ut sig till Hugh Hefner och gå runt i en sidenrock utan att någon bryr sig, grattis!

Jag är inget superstort fan av halloween för att vara ärlig, är ju som sagt extremt lättskrämd och blir typ rädd när jag ser vissa utklädningar som folk har. Men vissa tycker att det är kul så kör hårt! Har kompisar som seriöst sitter och ”peppar” inför denna dag i flera månader och planerar vad dem ska ha på sig, vad dem ska göra osv…galet! but not me, ska inte ens ut ikväll! But have fun if you do!

Saknar när jag bodde i hus dock..då kom det alltid kids man kunde ge godis och sånt till. Det är ingen som kommer och knackar på lägehetsdörren på söder liksom haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *