Saknar sommaren…

På tal om instagram och andra sociala medier än bloggen så gick jag faktiskt igenom mitt instagram arkiv precis och hittade massa bilder från sommaren…jag brukar inte vara den nostalgiska typen men vissa av bilderna fick mig verkligen att längta tillbaka. 

Särskilt nu när det är kallare än vad det varit på länge i sverige. Grejen är att jag längtade till sommaren hela jäkla hösten men sen när den väl kom känns det som att jag lät den passera utan att verkligen ta vara på den. Visst jag reste utomlands ett par gånger och åkte til visby på stockholmsveckan som jag sa innan att jag skulle…men jag solade knappt och hade inga lata dagar vid stranden som jag sa förut att jag skulle ha. Och jag tog inte vara på dagarna som jag sa att jag skulle göra när jag längtade som mest.

Till nästa sommar kommer jag ha en lista redo med saker jag vill och måste göra, för att verkligen se till att det blir av….tre resor minst och så ska jag hitta en bra strand att ligga vid MINST 1 gång i veckan…jag måste stålsätta mig! 


Dag på stan! tror detta var i juni nån gång…


Utanför mataffären! Saknar min tröja…lånade ut den till en kompis som aldrig lämnade tillbaka den haha! så kan det gååå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *