puuuuh!

Wow…att det skulle bli såhär mycket att göra när mamma och pappa kom hit hade jag inte trott! Men det är skönt ändå, vi har tvättat exakt VARTENDA plagg jag äger, städat, diskat och fixat. Jag har dessutom fått en påfyllning på mitt skafferi med allt vad det innebär, så skönt! Slipper jag handla på ett tag  

Alltså..det är ett under att jag ens bloggar just nu för det är kaos i lägenheten at the moment, påminner mig om när jag bodde hemma i pojkrummet men då var varje dag typ städdag för att jag inte kunde bestämma själv…nu räcker det med en gång i veckan haha! Är ju ganska lat av mig, men lagar mat och sånt själv iallafall, men det är ju för att jag är intresserad av mat och tycker att den tid jag lägger ner är värt det, har ju skrivit en egen kokbok och allt


Fina mamma, i love you <3


Fick klämma lite på nya Magasin Järfälla med Daniel Paris på omslaget, sjukt rolig känsla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *