Söndag!

Hoppas att ni haft en fin morgon och kommer ihåg att vi blev en timme yngre inatt! hihi det kan behövas… Kommer ihåg sist när vi bytte till vintertid, då var jag faktiskt ute på en nattklubb med mina kompisar och vi var typ överförtjusta över att vi kunde dansa en timme extra typ. Åh de små glädjeämnena i livet…haha! Igår hängde jag på en kompis cafe typ hela dagen och la upp bilder på bakverk på instagram och bara hade det allmänt mysigt. Skrev även lite på min uppsats om anorexi och så, en mysig lördag!

Min mamma och pappa kommer hit idag! Ska bli sjukt kul, de kommer hit lite då och då och har med sig en liten ”påse” med olika grejer, typ konservburkar, frukt, choklad, skvallertidningar, presenter och även om jag alltid säger till dem att jag tycker det är töntigt blir jag som ett barn på julafton varje gång det är dags! Sjukt det där…en sann materialist? Nja, snarare en sann egocentrisk som älskar att få grejer haha! Efter det ska jag och bästis på event på orangeriet som min vän bjudit in oss till, ska bli riktigt kul! Har hängt där en del i sommar så det ska bli roligt! Kul också att det är FROST ute…verkligen, det gör mig så glad.

MVH

 

/ Bitter kille med mohikanfrillaHittade två bilder från en plåtning jag gjorde för någon vecka sedan, resultatet kommer ni se i deras tidning om typ en vecka! Ska bli sjukt kul, vi fotade på takterassen på clarion hotel i city, hade utsikt över hela stan därifrån. Så mäktigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *