The Simple life med Paow och Daniel Paris :)

För sjukt länge sen var jag och Paulina ute i Vetlanda och hängde hemma hos en vän till oss som har hus där och hade det så mysigt…jag kommer ihåg att jag verkligen kände mig lugn och totalt ostressad för första gången på år när vi var där och vi skämtade hela tiden om att det kändes som att vi var med i the simple life och att vi var som Paris Hilton och Nicole Richie så vi spelade in en rolig film som vi klippte ihop och gjorde till vår egna version av succeserien the simple life!

Vi har kollat på den massa gånger och skrattat hjärtligt och tänkte att vi lika gärna kunde lägga ut den på bloggen också, det är ju bara kul! Något som vore ännu roligare skulle vara att faktiskt spela in en sån här serie tillsammans på riktigt också och sända det på TV, det var verkligen kul att spela in!

Love this!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *