Igår :)

Igår var jag och två av mina barndomsvänner nere på orangeriet på kungsholmen på ett mysigt höstevent som Navid Kabiri bjudit in till, haha diggar den killen skarpt, verkligen hur skönt som helst! Vi var där och myste och fick smaka på massa gott ur orangeriets nya höst meny. Alltså den maten…to die for! Fick testa på massa olika spännande rätter och dricka god dryck. 

Jag kände mig som ett barn på kalas typ. Drack cola ur glasflaska och åt massa gott, fanns bland annat en pizza med salami på som var en klar favorit. Testade även på en risotto med bläckfish (hjälp!) som var underbar. Kommer hänga där massa i höst, inredningen var grym, som att vara hemma hos någon typ, gillar när det inte är för ”stiff” miljö på restauranger så man känner sig bekväm och det gjorde jag verkligen där. Toppen.  Var där ett tag och sen powerwalkade vi faktiskt hem till södermalm! Jag lovar att det är sant! Tack till Navid för inbjudan!


Jag igår fotad av bästa Julia Dansarie. Min snygga jacka är från Red Collar Project och bootsen är från GUESS höstkollektion.


Caprese! so lovely!


Orangeriet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *