TÄVLING MED CLUBS AND SPADES OCH DANIEL PARIS!

För ett tag sedan introducerades jag för det svenska märket clubs and spades som jag väldigt snabbt kom att tycka väldigt mycket om! Deras grejer är snygga, välarbetade, har hög kvalitet och sitter väldigt bra så det är inga konstigheter att Daniel Paris blev överförtjust! Dessutom tycker jag att det är viktigt att supporta svensk design så mycket det bara går, för om det är något vi är bra på i det här landet, då är det mode

De gör främst herrkläder men de flesta plaggen hade funkat lika bra på tjejer också, deras tröjor, tischor och skjortor skulle lika gärna kunna vara ”unisex” and I love them. Nu har ni chans att vinna valfritt plagg från dem genom att tävla här i min blogg

Såhär gör ni för att tävla:

1. Klicka HÄR för att gilla clubs and spades på facebook

2. Klicka dig in på deras webbshop och bestäm vilket plagg du vill vinna. Du får välja vilket som helst!

3. Kommentera namn på plagget samt din mailadress här i min blogg. Tävlingen håller i sig i en vecka så heja, heja!


Lite av deras grejer…den randiga tröjan älskar jag! Hade på mig den i Vakna med The Voice för ett tag sedan.


Jag och Carl på clubs and spades

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *