Testar något nytt!

Jag beställde hem lite smågrejer från Bodystore nu i veckan och då rockade jag bland annat detta vilda kokosvatten jag hört ska vara bra! Dessutom är det typ ”trendigt” som tusan nu så då vill jag ju också testa Såg en bild på Rihanna på stranden med en sån här och efter det var mitt ”ha begär” optimerat, så testade idag! Helt ok smak, men blir nog ingen solklar favorit hos Daniel Paris…inte som typ Vitamin Well eller Aloe Vera Drycken liksom, men det kanske är för att jag är van vid den smaken mer än vad jag är vid denna. Så är det ju ibland…första gången jag åt sushi (många år sen) höll jag på att spy efter en tugga men idag är det min absoluta favorit rätt. Skulle kunna leva på det.

Men tillbaka till kokosvattnet, jag beställde det som sagt från bodystore.com där jag beställer all min hälsokost men såg att folk på instagram kommenterat att det tydligen finns att köpa i vissa mataffärer här på södermalm? Väldigt exotiskt haha! Så kolla där om ni också vill testa!

Kul och prova något nytt iallafall piggar upp denna gråa tisdag lite!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *