ONSDAG!

Grejen är att jag den senaste veckan haft ganska svårt att släppa ”jobb” och sådant vilket gör att jag sitter uppe till 1-2 och gör massa grejer som jag egentligen skulle kunna skjuta upp till morgonen efter men jag gör dem ändå vilket leder till att jag blir väldigt trött på morgonen…så då sover jag längre osv. Jag måste egentligen bara lära mig att släppa lite på mina högra krav jag ställer på mig själv och prioritera mig själv lite också…Jag går liksom och lägger mig senast 11 varje dag haha! Så ni kan tänka er hur konstigt det känns för mig att sitta upp till länge

Anyways, idag har jag ett lunchmöte som jag ser fram emot och sen har jag lite smågrejer som måste göras. Vill bland annat åka förbi sunwell studios på östermalm och sola 10 minuter, mitt eksem som jag har, har tyvärr blivit sämre de senaste veckorna så ska försöka få lite sol på det eftersom att det brukar hjälpa. Får hoppas  Sen ska jag göra klart vakna med the voice tills imorgon osv, ska bli toppenkul! Ska bland annat prata lite om en av mina favoritpersoner i media just nu (nej, inte Danny haha!) och bloggarnas halloween! Dont miss! <3

Hittade lite sköna stilbilder från Rockbjörnen 2012 när Daniel Paris delade ut pris på scen! Wow det var verkligen länge sen känns det som nu…sommarens absolut sista fest och VILKEN grym fest det var!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *