Torsdagsmorgon :)

Torsdagar är mitt tidigaste uppstig i veckan men även det bästa För då är det ju dags för Vakna med The Voice som alltid gör mig på bra humör! Förrutom förra torsdagen när jag bara var nervös för att jag och Izza skulle mötas i standup duellen som var min ide (WHY!?) men jag vann så är nöjd haha. Idag var det vanlig rapportering som gällde så vi kollade lite halloween looks och så fick jag prata om min älskade Gunilla Persson. Jag älskar henne. Jag vill alltid prata om henne.

Steffi ringde mig även såhär på morgonkvisten, hon kom precis hem från New York och ville hänga, så vi ska ses över en lunch sen Hon sa även att det var första gången hon kollar på mig LIVE i vakna och inte på youtube. Först blev jag lite offended men sen kom jag på att hon är lite av en party girl trots allt och brukar komma hem samma tid som The Voice börjar haha! Aja, morgonen började på bästa sätt iallafall, nu kan det bara gå uppåt!


Izabella Fröberg, Martin Björk, Daniel Paris och Jakob Öqvist. Vakna med The Voice!


posade inne på toa innan showen 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *