Ny jacka från Deeluxe!

Jackor med detaljer är det snyggaste jag vet, men på vintern är det ofta svårt eftersom att…tjaaa, vinterjackor är inte så lätta att få snygga liksom, eftersom att de ofta bara ska hålla en varm och inte se så fashion ut. Men jag har hittat en jacka som jag verkligen gillar och som passar min stil! Den är från märket Deeluxe och är köpt på Dressroom i Skrapan på söder. 

Älskar att den har en USA flagga (haha som allt jag äger typ) på och lite andra coola applikationer. Dessutom är den mjuk och skön och verkligen supervarm. Kommer rocka den flitigt i vinter…eller jag kommer nog börja redan nu för att jag vill börja använda den på direkten men i vinter kommer den användas extra flitigt! No more cold for Daniel Paris! Yäääy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *