Well done Miss B!

Även om min kärlek till Britney Spears inte är lika stark idag som den var för några år sedan (ganska många år sedan) kommer hon alltid att ha en plats i mitt hjärta! Har haft så många minnen till hennes musik att de knappt går att räkna och dessutom är hon ju faktiskt the original pop princess! Jag älskar Gaga, Kesha och alla de andra galningarna men innan det var inne med att vara over the top och se ut som en alien var Britney där och gjorde sin grej utan massa coola effekter utan med en skön stämma och en GRYM show, ingen kunde dansa och showa som hon kunde och det gör henne till en riktig talang. I love her.

Hennes nya låt Scream and Shout gör hon med vapendragaren Will I am som hon gjorde Big fat bass (grym!) med och den är grym! Det bjuds på grymma beats, catchiga fraser och brittisk dialekt för att….ja varför inte liksom. Riktigt grym är den och spelas flitigt i min spotify lista! Well done Britney, you are queen B!


The cover! Love this! Trodde aldrig jag skulle se en Britney singel med Parental Advisory skrivet på

Såhär glad blir jag varje gång jag spelar den
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *