En bra skvallerblogg jag läser

Den senaste tiden har det ploppat upp en hel del olika så kallade skvallerbloggar som skriver om andra bloggare. Vissa är bra men så finns det några som jag inte anser sköter sig alls. Skvaller om bloggares föräldrar, vänner, partners osv är ingenting som intresserar mig och det är inte heller särskilt schysst att hänga ut människor som inte valt att liv i offentligheten vilket vi som bloggar har. Detsamma gäller personliga åsikter, går man inte på en skvallerblogg vill man läsa vad som hänt den senaste veckan, vem som handlat vart, vem som kopierat vems inlägg osv osv, inte förtal om andra människors personlighetsdrag, utseende eller annat.

Ja, ni förstår. Det är en riktig djungel där ute men en skvallerblogg jag läser som har en grym uppdatering är en skvallerblogg som heter svenskabloggare och ligger på portalen nattstad. Väldigt bra uppdatering (den bästa jag sett), intressanta inlägg och skvallrandet hålls på en rimlig och schysst nivå som fortfarande håller det intressant.

Idag gjorde jag en intervju med ”gossip girl” som var riktigt bra, vi snackade lite allmänt om bloggen, bloggare, mitt liv och lite annat skoj. Läs den HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *