SAKNAR ÅRE!

Åh…kom att tänka på förra året när vi var nere ett gäng i Åre och hade det allmänt mysigt! De hade ju en stockholmsvecka där det året, tror det var samma vecka som det var något lov i skolan då också för det var massa kids där men iallafall, det var verkligen så sjukt kul! Inte så kallt heller så man njöt verkligen att vara där borta. 

Den krispiga vinden, det sköna folket, den underbara staden. Jag vill verkligen tillbaka..hade så himla roligt! Gå på afterski, dricka varm choklad och bara ha det allmänt mysigt! Vi sitter faktiskt ett gäng och funderar på om vi inte ska ta och åka tillbaka dit, det vore kul och jag är övertygad om att vi skulle ha hur kul som helst. Vi har redan kikat lite på hotell och så, så vi får se…


haha godissugen var jag sist…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *