Spelat in med OMG hela morgonen!

Wow…alltså jag älskar mitt kära Sverige men imorse kände jag verkligen att jag föddes i fel land. Vaknade dels upp av att vinden typ höll på att slita tag i min lägenhet och suga upp mig i en tornado! Och sen kunde jag knappt tro mina ögon när jag såg att klockan stod på 07:00 och det var dags att vakna. Sitter ju i sminket på aftonbladet huset 08:00 sharp och får smink/hår fixat och går igenon manus och de olika inslagen innan vi en timme senare börjar filma OMG. Sjukt tidigt men samtidigt otroligt kul! Idag var inget undantag även om vi alla var helt paja när vi träffades blev alla pigga och glada när sminket var på!

Programmet sänds senare ikväll och då lägger jag upp det här som vanligt! Nu blir det frukost här hemma <3


I sminket! pigg och glad

Nina, jag och Olivia! OMG trion denna säsong.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *