Balsammetoden?

En grej jag börjar läsa mer och mer om på senaste tiden är balsammetoden! En av mina bästa vännre har dessutom börjat köra på den och det tycker jag är spännande! Från början var jag lite (väldigt!) skeptisk men efter att ha sett hennes hår och hur det blivit av så kort tid med bara balsam som rengöring är jag riktigt imponerad! Hennes hår känns glansigare, fräschare och mycket helare. Ibland känns håret som fnöske när det är nytvättat ju! Och jag har verkligen testat alla shampon som finns där ute.

Jag funderar på att testa balsammetoden ett tag och se vad jag får för resultat! Fett rengör på samma sätt som starka kemikalier som löddrar och det där ”löddret” är bara en grej vi har fått för oss gör rent på djupet, till exempel tvättade jag ansiktet med ansiktsolja ett tag och blev minst lika ren som med ansiktstvätt. Så jag funderar på att köra på balsammetoden iallafall….ett tag tänkte jag för att verkligen se vad det blir för skillnad, om det nu blir någon! Ska gå och kolla på nya fina balsam snart tänkte jag


lånade en bild från Annie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *