Fusk?

Haha titta vilken rolig bild jag fick mmsad till mig precis? Steffi var tydligen hemma och lirade quizkampen och så fick hon en fråga om mig…haha gud skrattade högt för mig själv! Är massa kompisar som fått den frågan och det är ju roligt faktiskt! Jag har fått frågan en gång och då hann jag faktiskt svara rätt innan min motståndare! Något annat hade ju varit konstigt  

Men tillbaka till Steffi igen, hon hann tydligen svara före sin motståndare och var mäkta stolt Egentligen är det ju lite fuskigt med tanke på att hon känner mig! haha men blev stolt ändå att hon inte förlorade. haha bäst för henne att hon svarade rätt liksom! Men han som hon mötte var tydligen också ganska snabb på bollen, skoj! Det är ju inte direkt världens svåraste fråga, den om Daniel Paris heller

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *