Min hårhistoria på Hows your hair!

Gänget på Pantene frågade mig om jag ville skicka in historien om hur mitt hår har sett ut de senaste åren och det tycker jag är sjukt roligt, för att mitt hår har varit med om en hel del genom åren ska ni veta…verkligen en hel del så det var kul att titta igenom gamla bilder och rota fram lite gamla historier om mitt barr! Hittade bland annat en bild på mig när jag typ har page (?) och en annan där mitt hår var helt platt utan någon volym alls…men men, sånt är kul att titta tillbaka på och jag har samlat massa bilder på mitt hår sen 2008 i denna artikel!

Min hårhistoria tillsammans med flera andra kända profiler hittar ni på Pantenes systersida hows your hair! Klicka HÄR för att komma till den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *