Pedikyr på fingers and toes på lästmakargatan!

My gosh idag var jag på pedikyr på världens bästa ställe, som jag alltid går till fingers and toes på stureplan! De ligger på lästmakargatan 18 på östermalm och jag älskar det stället. Har vart på deras lilla mysiga salong på Sveavägen också men den poå lästmakargatan är min favorit, så stor och luftig, skönt Jag gjorde deras klassiska pedikyr som avslutas med en rejäl skrubbning och en massage som heter duga! dansade typ därifrån när jag var klar…alltid lika skönt! Försöker panga in en pedikyr var 7e vecka faktiskt, viktigt att ta hand om fossingarna hörrni!

Klicka HÄR för att läsa mer om fingers and toes och för att komma till deras bokning! Där kan man också köpa presentkort om man känner för det, kanske ge bort till någon man gillar i julklapp? De skickas hem till den man vill också och det är ju smidigt!

 
i stolarna! så taggade…haha!

Om man vill fick man välja lack efteråt, jag valde inte det haha!

fingers and toes! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *