Vintern är här..

Jag kan vara den första att erkänna, jag tyckte att en ”vit vinter” var trevligt när jag var liten men efter att jag fyllde 10 typ började jag verkligen tröttna på snön. Jag hade väldigt gärna haft en vinter utan snö…alltså verkligen väldigt gärna! Men nu blir det inte så…snön bara öser ner denna morgon och jag vet inte hur man sätter på mitt element så jag poch Paulina låg och huttrade hela natten! När jag bodde i villan med mamma och pappa var det ju bara trycka på en knapp men jag fattar inte hur man gör nu när jag bor här i en lägenhet! Så kallt… fy! Aja, får väl typ ringa någon eller typ…fråga en granne? haha tror dock att dem är lite trötta på mig för jag frågade dem om exakt allting när jag var nyinflyttad haha! Men dem var hjälpsamma så det är ju kul Dessutom ska dem vara glada för jag har inte klagat en enda gång på alla jäkla fester dem haft fast jag hört deras musik minst lika högt som dem själva har gjort!

Igår sov Paulina över här, vi käkade middag och kollade lite film och så, väldigt trevligt! Sen vaknade hon tidigt nu imorse och drog på ett möte. Jag ska gå upp och fixa mig lite och sen ska vi på pedikyr på fingers and toes på lästmakargatan! Kanske tar en lunch på stureplan efter? om man ändå är där..vill gå till tacobar! Ska bli så skönt med pedikyr…mysigt och få fina fötter, går ju där regelbundet för den klassiska pedikyren, sen går jag på fisk spa också men det är av en annan anledning. Mitt liv kretsar typ kring fina fötter..så viktigt!!! Ikväll ska vi ifira min vän jasmine också, hon ska ha en middag på Laroy så ska dit, kommer bli toppenkul!

Gud vilken monsterinlägg…haha! ja ibland blir det så


Jag igår på middagen gjorde en så god sallad!


mmm sallad

Paulina  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *