Inte okej

Inte för att jag har med det här att göra för det har jag verkligen inte men jag såg att Rihanna är tillbaka vid Chris Browns sida, ingen har ju missat att de båda gjorde slut för ett tag sedan när Chris brutalt misshandlade Rihanna.

Våld är verkligen hemskt…det är det värsta jag vet, i alla lägen och jag tycker aldrig att det är ok. Och någon som gör så…kan man inte ha i sitt liv. Rihanna gjorde ju slut med Chris och dem hade ingen kontakt. Medans hon var hemma och kryade på sig åkte Chris på solsemester, åkte jetski och verkade vara lycklig. Sakta men säkert blev dem ihop igen. Nu smyger dem inte längre med det, Chris svarar inte på frågor om misshandeln längre och Rihanna säger till journalister att de inte ens får nämna hans namn i hennes närhet.

Jag tror inte Rihanna förstår riktigt vad hon håller på med och jag fattar inte hur hon kan gå tillbaka till någon som har gjort sådär mot henne och det är ännu värre när hela världen ser på och hennes unga fans tror att det är okej att tolerera att någon slår en, vilket det inte är, absolut inte under några som helst omständigheter. Det spelar inte heller roll vad en människa som gjort så tutar i dig eller hur mycket om ursäkt han ber dig. Har han gjort det en gång och du går tillbaka till honom intalar han sig omedvetet att det är okej att göra så eftersom att du stannade första gången.

Har själv haft vänner som blivit slagna av pojkvänner/vänner osv men ändå valt att stanna till en början, och ja..ingenting är värre än att se en vän som väljer att stanna. Tänk på det, om du eller någon du känner befinner dig i samma sits. Kom ihåg att har han slagit dig en gång kommer han att göra det igen! Fly medan du kan och hitta någon som förtjänar dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *