Squeaky clean

Imorgon ska det nya året ringas in och då gäller det att ha rent hus! Inte för att vi ska vara här hos mig men det är ändå skönt att det är rent och fint när dt är nyår liksom! Så idag var mamma och pappa här och storstädade tillsammans med mig, så skönt…det är verkligen skönt när det är rent och prydligt överallt. 

Man får liksom en helt annan lust att vara i lägenheten då och det känns roligare! Inte för att det var särskilt skitigt innan men det är mer sånna där småsaker som jag inte tänker på som mamma och pappa hjälper mig med. Typ städa under saker och ting och sånt…det är ju ingenting jag tänker på! Och så lite annat Men nu är det rent och fint i alla fall, love it!


Den sista bilden är från när jag och mamma skulle iväg och luncha när vi var klara haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *