Nyår!

All right gänget, ikväll går vi vidare till ett nytt spännande år och jag är riktigt taggad inför 2013. Även om jag tycker att själva nyårsfirandet är lite överskattat (all hets ger mig alltid panik haha) så är det en särskild känsla att sätta punkt för ett nytt år och gå vidare in i ett annat. 2012 var ett grymt år för mig, det gav mig så otroligt mycket i form av vänskap, lägenhet (!), skola, karriär, projekt, möjligheter och massa annat. 

Jag hoppas att 2013 är minst lika grymt. Jag ska se till att det blir det och jag hoppas det blir det för alla människor! Det för oss även ett år närmare till valet här i Sverige och det ska bli riktigt kul, jag älskar valtider. I år är jag bjuden på en middag tillsammans med vänner där vi ska äta god mat och skåla in det nya året, sen får jag se lite vad jag tar mig för! Antingen stannar jag där eller så kanske jag går vidare någonstans. Har lite olika val att välja på så det lär bli kul oavsett! Det är svårt att vara med alla man älskar en dag som denna, så det känns som att man liksom gett upp den tanken lite. Men man kan iallafall träffa några

Förra året firade jag det nya året tillsammans med Kakan och Julia! Eller ja typ, i alla fall, programmet var förinspelat för SVT men sändes på nyårsnatten och det var som vårt egna lilla firande i studion där alla fick vara med. Vi klädde upp oss, pratade om det gågna året och jag höll en stämningsfull nyårsdikt Var riktigt kul faktiskt! Julia var ju programledare för ett tatueringsprogram på TV6 i år och Kakan brukar jag höra på radion rätt ofta, nu senast i musikhjälpen. De är en riktigt häftig duo.


gott nytt år på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *