SMILE

Den största lärdomen jag tar med mig in i det nya året är att möta allt med ett leende. Livet blir så mycket lättare då. Och grejen är att mitt leende faktiskt kostat mig en hel del genom åren, eftersom att folk sett mig som naiv och lätt att köra över. Men vet ni vad? Jag är hellre naiv och godtrogen än att misstro exakt varenda människa jag träffar. För det är ju inte särskilt kul…jag tror hellre det bästa om folk tills dem bevisar motsatsen. Vilket såklart har hänt många gånger, men då är jag en lärdom rikare.

Jag tänker alltid att allting har ett syfte, exakt allt. Även de allra minsta sakerna som att man missar tunnelbanan med någon sekund till större saker. Det är ödet. Och då är det bäst att ta emot livet, med ett leende

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *