BRANDOS.SE

Min G-star boots som jag beställde för ett tag sedan kommer från Brandos.se som verkligen har hur mycket skor och kläder som helst från alla möjliga varumärken. Att surfa in där är som att vara i en enorm galleria typ med massa fint  

Jag kikade på en hel del olika modeller och skor innan jag slog till på dessa boots och är så nöjd! I really love them, älskar att dem är tuffa men inte sådär jätterockiga så dem funkar både till vardags och fest! Att dem är fodrade är ett stort plus eftersom att det håller fossingarna varma! Kalla fötter är det värsta jag vet! Hatar det, är typ därför jag har skor. Att dem är ack så snygga är bara ett plus

Legion holst heter modellen, 1499 kronor går dem på och finns HÄR 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *