Ännu mer bilder från Dashas brunch!

Såg att snygga Maxinne lagt upp massa fina bilder från brunchen vi var på hemma hos Dasha. 

Jag kallar det brunch fortfarande för att det verkligen var det jag hade förväntat mig, men det utvecklades till världens galnaste hemmafest a´la project X mitt på ljusa dagen. Hade hur kul som helst och höll på att smälla av när RedBull gänget kom in och hängde upp en discokula i hennes vardag och fyllde varenda vrå i lägenheten med Redbull. Hade verkligen hur kul som helst och när jag gick hem (lagom till middagstid liksom?) förstod jag knappt vad jag hade varit med om. Så jäkla kul! Dagsfest är verkligen det nya svarta, so 2013!

 Vi skapade en egen instagram hashtag också #dashasbrunch heter den, kika vettja!


En liten del av gänget som åt världens godaste brunch innan det öste in folk! 


Alltså…mitt hjärta slog ett extra slag när jag såg dessert brickan, sprang hit direkt efter maten!


Ungefär såhär såg det ut vid klockan 15:00….gånger fem typ.


Malcolm körde spontankonsert i köket…


Discoball!


Värdinnan Dasha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *