Har varit hos läkaren hela dagen…

Utan att säga för mycket och jag vill verkligen inte oroa någon så har jag varit hos läkaren hela dagen idag. Jag har länge velat kolla upp en sak, en knöl som jag har på min arm och haft länge men igår kväll hemma hos en vän upptäckte jag en till knöl på kroppen och brast ut i panik. Det är verkligen sjukt olikt mig men jag fick råpanik, mitt hjärta började slå så fort att jag trodde att jag skulle svimma, jag blev snustorr i munnen och det gick inte bort trots att jag drack massa vatten. Det var typ det sjukaste jag varit med om. När man känner en knöl på kroppen förmodar man ju alltid det värsta och det gjorde jag verkligen också.

Idag har jag varit hos olika läkare på söder hela dagen och nu är jag hemma. Det lutar åt att det inte är någon fara…och jag vill verkligen aldrig någonsin känna den här känslan igen, jag blir besviken på mig själv för att jag förmodade det värsta. Nu ska jag äta lite lunch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *