Min vän har chans att bli årets affärskreatör!

Om ni följt mig länge vet ni om att jag för flera år sedan upptäckte grymma Aloe Vera drycken och blev tidigt ambassadör för dem! Jag var faktiskt den första och sen är det otroligt kul att hela bloggosfären har hakat på.

En av killarna som jobbar bakom Aloe Vera Drycken är Robin Westlund som är en grym ung entrepenör som jag verkligen kommit att tycka om väldigt mycket. Han är en lyhörd och otroligt reko kille. Nu har han chansen att bli årets affärskreatör och jag hoppas verkligen att han vinner! Det är han värd.

Ni röstar enkelt!

1. Klicka på länken nedan

http://www.utmaning.hhs.se/rosta/robin-westlund

2. Klicka in på ”logga in med facebook” under Robins bild.

3. Klicka på rösta under Robins bild

Klart! Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *