Fantastiska människor

Jag har alltid drömt om att inspirera människor på ett eller annat sätt. När det gick upp för mig för några år sedan att jag faktiskt gör det var det verkligen så himla stort för mig. Jag tror att folk tänker sig att man vänjer sig vid sådant men det gör jag inte. Jag har vant mig vid mycket som mitt ”nya liv” som började för ett par år sedan fört med sig men någonting jag aldrig riktigt kommer greppa eller vänja mig vid är just att vara en inspiration. Att jag äntligen kom dit.

När jag läser kommentarer på instagram, Twitter eller pratar med folk som kommer fram till mig tycker jag alltid att det är en sån enorm känsla. På ett bra sätt, jag blir verkligen rörd och jag är inte säker på att jag vill ”vänja” mig vid den känslan. För jag tycker om att inte ta det för givet, jag vill uppskatta det och jag vill fortsätta tycka att det är en big deal för mig. För det är det och jag tycker det är häftigt att folk ser mig som en inspiration. För jag hade ingen förebild när jag var liten.

Det är kul att jag fått sån respons på boken också, massa efter denna jul igen! Hur kul som helst…särskilt med tanke på att det var över ett år sedan jag släppte den, gör mig glad eftersom att boken förmodligen är det ärligaste jag någonsin har gjort!


En härlig läsare twittrade denna bild till mig Gjorde mig glad, jag och Brittan chillar på hennes rum liksom hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *