Men tjena :)

Vaknade för ett tag sedan och ska styra upp dagen! Igår tog jag det bara lungt efter att jag varit hos doktorn…var hemma och sen svängde jag förbi gymmet en sväng innan bästis kom hit och vi lagade middag tillsammans. Jag fick ju världens panik i förrigår över att jag kände knölar på min kropp men det visade sig nu att de var ofarliga. Det är verkligen läskigt hur tankarna bara kan skena iväg och man alltid förmodar det absolut värsta i sådana stunder…vill aldrig känna så igen.

Idag ska jag möta upp en vän i stan och gå förbi Joe and The Juice för lunch och sen får vi se lite vad vi hittar på. Tanken är att vi ska gå förbi en thaiaffär och köpa massa thaigrejer så man kan laga egen thaimat Sen ska jag antingen förbi Shiva och hem och förbereda inför imorgon när vi ska spela in nya avsnittet av OMG i aftonbladet huset. 

Ska bli riktigt roligt, den här säsongen har vi dessutom ett nytt inslag som heter omg zoom där vi får bestämma själv ett ämne som vi vill lyfta i programmet. I förra programmet pratade jag och om tonårsparet ”Jared och Savannah” som har fått miljontals fans bara av att vara…ett ungt kärlekspar? Sjukt det där med youtube, men tyckte det var en rolig grej att ta upp. Alla gillar ju kärlek liksom typ.


Jag och Steffi i helgas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *