#nofilter

Att photoshoppa och redigera bilder är jag starkt emot, det vet ni som har följt mig länge och jag gillar egentligen inte att ”trixa” så mycket med mina bilder alls faktiskt. Aldrig gjort, visst nu har väl instagram gjort att man automatiskt fixar lite med bilderna i något slags filter innan man lägger upp dem men att verkligen photoshoppa och så är inte min grej. Och ja, ni skulle bli väldigt förvånade över vilka som faktiskt sysslar med sådant men whatever. Inte min ensak egentligen

Sen jag införskaffade mig min Lumix systemkamera har jag dock fått upp ögonen för att ge bilderna olika typer av djup. Med systemkamera kan man verkligen göra det på riktigt och då kan jag tycka att det är kul att förändra bilderna, dock gärna på ett extremt sätt så att man tydligt ser att det är filtret som skapar ”magin” inte att den bara har hänt naturligt vilket är fallet med photoshop. Mitt favorit filter gör att man nästan ser ut som en seriefigur och det tycker jag är kul. Gillar de intensiva färgerna och de mörka kontrasterna…men eftersom att jag är ganska mörk naturligt är det viktigt att jag ler på bilderna…annars ser jag verkligen så sjukt sur ut haha!


Filterfri pojke


En lite mer upphottad version

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *