Smink 08:00!

Det var inte en pigg krake som steg upp idag och begav sig till Schibsted huset för veckans filmning av OMG! Men så fort jag kom dit så blev jag pigg och fick smink fixat av en duktig makeup artist som vi jobbar med nu, hon sminkar på TV4 annars så hon var van vid att sminka killar också! Roligt, blev jättefin tycker jag  

Men fasen vad det här vädret drar ner ens humör alltså, invigde mina nya G-star boots idag och dem blev helt fläckiga efter bara några minuter ute i slasket. Beklagade mig på twitter och fick lite sympatier, kändes bra hehe. Dem får stå här hemma tills det blir lite mindre blött ute, tråkigt att dem ska bli förstörda så tidigt ju!

Är hemma nu och äter lite sen frukost…sen ska jag till skolan!

smink!


OMG-gänget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *