Varit på fiskpedikyr!

Har vart hemma efter en heldag på stan! Hann med en fiskpedikyr med Sarah, besök på Joe and the Juice och en middag med storebror. Jisses, det var inte lite…inte undra på att jag är helt slut. Ska glida ner till Bingos studio nu också på en liten after work. Mys!

Var på mitt absoluta favoritställe på wallingatan och gjorde pedikyr, de kallas för fiskpedikyren och är bäst i stan. Finns inget annat ställe som håller den kvaliteten på service, behandling och ja, allt. Och jag har testat en hel del, kommer alltid tillbaka dit the best ever! Har varit där med typ alla mina vänner dessutom…alla är kära i det stället. De ska dessutom börja med helkroppsbehandlingar och även om jag tycker det är läskigt är jag rätt sugen på att testa. Fötterna blir verkligen hur lena som helst och det är det ingen annan behandling som lyckats med. Inte ens ”riktig” pedikyr! Jag rekomenderar dem varmt. HÄR hittar ni hemsidan för er som är intresserade av att läsa mer


Tre godisskålar och MASSA bodybutters. Detta möts man av när man kommer in


in action! Pirrar lite men är sååå skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *