Nu räcker det

Jag blir verkligen aldrig sjuk så när jag väl blir det…ja då åker jag dit rejält ska ni veta och de här dagarna har verkligen gjort mig till en ödmjuk grabb hehe. Igår är jag så glad att mamma och pappa kom och hjälpte mig få i mig viktiga vitaminer och få ner febern lite. Idag orkar jag kliva ur sängen och gå runt lite här hemma även om jag fortfarande är svag. Men jag har bestämt mig för att inte vara sjuk längre. Det gjorde jag imorse.

Så gick upp, tvingade i mig själv mat och nu har jag svarat på mail, bokat om mötena jag var tvungen att ställa in på grund av min feber, ringt Bobby och bestämt klipptid (behövdes verkligen), förberett mig inför morgondagens inspelning av OMG och ringt UBER och bokat en bil till ikväll när jag ska på game of thrones premiären som Subito håller i. 

För så är det. Jag tänker inte ligga här mer och det är inte rättvist att jag blivit sjuk precis efter att jag lämnat in TVÅ tentor och jobbat häcken av mig i flera veckor för en hel veckas ledighet till att göra lite vad jag vill. Att vara sjuk kan väl vara bra för att man verkligen får chansen att vila upp sig och sånt…men jag är utvilad nu och jag vill inte vara inaktiv längre. Jag ska se till att klä på mig rejält dock, vill INTE trilla tillbaka och bli ännu sjukare imorgon. Håll tummen för mig.


Sjuk eller inte. Det här ska bli så sjukt kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *