Tog en powernap :)

Yes är man lite småsjuk och väldigt skakis orkar man tyvärr inte blogga direkt när man kommer hem från en inspelning. Gick upp vid 07:00 idag och satt i sminket 08:00 för att filma OMG som blev riktigt bra! Det sista avsnittet någonsin faktiskt så vi körde ett ”best of” alla säsonger som sänds imorgon. Hur kul som helst verkligen och det har varit grymt roligt att vara del av det här formatet. 

Jag tycker om hela gänget sjukt mycket faktiskt, både de som jag programledare tillsammans med framför kameran men även alla som är bakom kameran och gör allt från att sköta ljud och ljus till själva material, som till exempel Mysia Englund, fantastiska kvinna! Tack för att du trodde på mig och valde att göra mig en del av omg-gänget.

Åkte som sagt hem och sov direkt efter, nu ska jag göra mig i ordning för ett möte som jag har 15:00!


Hela gänget, ni är bäst! Tack för den här tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *