Vårfräsch hos Bobby!

Var precis och fräschade till barret lite i Bobbys hårstudio och nu är jag verkligen mer redo för våren än någonsin Fick ju en liten knäpp när jag låg hemma sjuk och insåg att den här veckan ska det bara handla om att göra mig så redo för våren som jag bara kan bli. Så var ju på La Clinique igår, klippte mig idag och så ska jag se vad mer jag ska göra. Brukar ju göra en liten ”vårstädning” varje vår och städa till mig lite för att få lite extra energi inför inte bara våren utan även den spännande sommaren.

Vi trimmade mig lite runtomkring och sen så toppade vi luggen lite bara, är ju ack så förtjust i den långa svepande luggen. Har alltid så kul hos Bobby, han är verkligen en rolig prick och bjuder alltid på kul skvaller hehe

Han hade tydligen fått massa frågor om han bara klipper ”kändisar” och så är det ju verkligen inte. Han råkar bara ha många kunder som rör sig i de kretsarna men klipper ju massa folk, dagligen och det är absolut inte bara folk som ses som kändisar som får komma till honom. Lovade att skriva det och försvara honom lite Tråkigt att ha ett sånt rykte som inte stämmer. 

Vem som helst kan boka en tid hos Bobby eller någon av hans duktiga frisörer (bland annat Hussein som är superduktig) på 08-406 0181

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *