Friday – I love you!

Fredagen är igång och tydligen så möts vi av sol! Så kul…var inne och kikade på twitter och känns som att folk fått tillbaka sin livsglöd numera, så kul det! Mer sol till folket med andra ord…Jag har bokat in en rejäl dag med mig själv. Det ska fixas och trixas och tvättas bland annat! Har skjutit upp min tvätt sjukt länge så nu är det bara att göra det! Men ska bli kul, jag tänker bäst när jag gör sånna där saker som är ”hurtiga”

Annars då? Var även bjuden på Lets Dance premiären idag av Kelly & Pling och ville VERKLIGEN gå men min hals är fortfarande alldeles för krasslig för mitt eget bästa så jag känner inte att jag kommer komma njuta av det som jag hade velat. De som går får ha det så kul och dansa lite extra åt mig hehe. Nej men ni fattar, surt! Ska nog bara vara hemma och ta det lungt…som jag gjort varje kväll denna påsk Men klagar inte, skönt det med!


En bild på mig och två söta tjejer jag träffade för någon vecka sedan! Så himla söta och gulliga, alltid lika kul att träffas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *