Att ta bladet från munnen

Tillsammans med Devote.se samt organisationen Friends kommer jag och en rad olika profiler att öppet publicera våra berättelser angående det näthat som präglar våra liv. Som ett sätt att synliggöra debatten ännu mer och se till att den tas på allvar samt försöka att få båda människor och stat att ta problemet på allvar. Det här är en otroligt viktig fråga för mig och jag har bland annat skrivit ett inlägg om det här på bloggen som ni kan läsa genom att klicka HÄR 

Ingen människa, offentlig eller ej, kvinna eller man, ung eller gammal ska behöva läsa nedvärderande saker om sig själv på internet. Men i verkligheten är det faktum för otroligt många. Tillsammans ska vi se till att det får ett slut. Idag publicerades min historia på slutahata.devote.se och fleras berättelser kommer att tillkomma. Läs dem, begrunda och sprid dem. Du kan även skicka in din egen till slutahata@devote.se för publicering. Det finns ingenting att skämmas för, det här ska vi prata om. 

Ta hand om varandra <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *