Lunchat på Urban Coffee!

Stack iväg till Urban Coffee i gamla stan för en lunch nyss med Amir och Douglas. Var sugen på att äta ute och jag har lagat mat henne typ varje dag den här veckan så mitt diskberget behövde inte påfrestas mer kände jag. Jag ska bara svara på ett (!) mail till och sen ska jag sätta igång med det. Jag säger alltid så men sen blir det att men betar av alla… Men jag älskar att vara snabb på att svara! Sån har jag alltid varit. Disken kan vänta

Ikväll ska jag på event med Ung cancer samt med glossybox! Ska bli kul att komma ut och göra någonting kul. Kan dock inte bli för sent för Paris, imorgon har jag min sista lektion någonsin innan jag tar min examen! Så otroligt fett. Har liksom inga planer på att komma sent till den om man säger så


Tog deras fantastiska bulgursallad! En solklar favorit


Dagens look! Byxorna är från Whyred och jag har ingen aning om varför jag inte använder dem mer. Älskar att supporta svensk design så mycket det bara går!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *