Dagen D

Idag närvarade jag vid min sista lektion på universitetet någonsin och jag…kan inte riktigt beskriva vad det innebär för mig. Min utbildning påbörjade jag innan jag blev offentlig men trots allt som hänt mig har jag alltid känt att jag velat hålla i den och gå klart den. Det är så otroligt viktigt att utbilda sig och det gör en sådan stor skillnad för den man är som människa. Dessutom gör det att jag verkligen kan bidra till att göra mitt land, Sverige, till det bästa landet någonsin.

Jag har tappat räkningen på saker jag tackat nej till eller inte kunnat göra på grund av den. Men jag är så jäkla glad för att jag höll ut och fortsatte. Vill jag göra någonting….då gör jag det och ingenting kan stå i min väg. Nu kommer jag äntligen få min socionomexamen. Efter 3,5 år. Fy tusan vad jag glad jag är! Det var värt allt slit, alla sena nätter, tidiga morgonar, alla snabba ryck…ett tag läste jag liksom manus ena dagen och skrev uppsats om ätstörningar den andra. Allt var verkligen värt det. Nu ska jag ha världens bästa sommar!


Titta vilka sötnosar jag träffade på vägen hem då Verkligen alltid lika roligt att få träffa er och se vilka ni är. Kom fram så har vi kramkalas! Lite roligt att tjejen på bilden skrev att det var den bästa dagen i hennes liv på bilden på instagram. Nu tar jag det med en nypa salt även om det var otroligt gulligt skrivet…Blev jätteglad! Det här var typ min bästa dag också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *