Fredagskvällen!

Ikväll ska jag faktiskt se till att ”fira” min examen med lite fest faktiskt. Nu väntar jag ju faktiskt på svar på min sista tenta men jag är ändå i princip klar. Får jag mot förmodan en komplettering så gör jag den bara. Jag har inga mer lektioner att gå på och har lämnat in allt. Dessutom vill jag fira att jag faktiskt har ett skönt ”flow” just nu med massa kul på gång. Det gör mig så lycklig och jag vill njuta!

Så ikväll ska jag och en hel drös vänner på hemmafest faktiskt! Vi ska ut till Danderyd och det ska verkligen bli kul! Jag har alltid kul där och det ligger typ en kvart från där jag bor. Vuxenpoäng att tänka på hemvägen innan man ens är där men sån är jag…Ska bli kul att bara vara! Håller på att fixa mig lite nu och sen ska jag rulla mot Hanna på östermalm där vi ska hänga lite innan det är dags. Skoj!


Kvällens skor! Jäklar vad jag är kär i dessa rackare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *