Parfymtips för herr och dam

Jag tänkte tipsa er om två parfymer som är släppta lagom till sommaren som jag tycker väldigt mycket om. Jag gillar ju att tipsa lite då och då om sånt jag gillar och parfymer är ju som bekant någonting jag verkligen älskar! Båda dessa kommer från Panos Emporio, jag gick ju som modell i hans visning förra året! Det var faktiskt där jag fick upp ögonen för hans dofter…

Den första är för damer och heter Goldflower och är en doft som är väldigt fräsch med en lyxig flaska. Man kan säga att den är som en blandning av friska blommor och syrliga frukter! Balanserad med lite vanilj och mysk så den funkar båda på dagtid samt till kvällen. Gott!


Den andra parfym är för män och heter L´homme och är som man kan misstänka en mörkare doft men ändå väldigt fräsch! Doftar syrligt av citrus och hav. Man doftar liksom nyduschat och väldigt fräscht. Ett plus för att den faktiskt är väldigt manlig i doften, funkar till alla åldrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *