Bye

Nu drar jag iväg på lite söndagshäng med vännerna. Ska bli riktigt kul faktiskt. Den här veckan har bjudit på alldeles för mycket av allt. Spanien, jobb, Bråvalla, kryssning, Stureplan. Jag behöver en paus. Jag behöver sitta och vara. Så vi ska iväg på en liten picknick idag faktiskt, hur kul som helst! Ska packa ner mina högtalare som jag köpte på Arlanda också, så kanske jag får bestämma över musiken. Det händer ju nästan aldrig för ingen vill lyssna på det jag gillar haha! Smällar man får ta…

Vi tänkte hänga i Humlegården och umgås och grilla lite. Men sen kom vi på att det kanske är olagligt att grilla där (har aldrig heller sett någon göra det) så vi lär ju typ gå förbi någon restaurang, köpa någon sallad och sätta oss.

Ska bli trevligt, finns ju inget bättre att göra på söndagar egentligen. Och stanna hemma vägrar jag göra, är det sol ska man tamigtusan njuta…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *