Vinprovning!

En grej som Silja Galaxy hade planerat in att vi skulle göra innan vi gick iland var att gå på vinprovning! Vi fick smaka på olika viner (med och utan bubblor) och testa att ändra smaken med hjälp av olika hjälpmedel som söta jordgubbar och salt skinka. Det var häftigt att se den enorma skillnaden i smak beroende på vad man åt…

Det är ju egentligen någonting man ska komma ihåg, särskilt om man dricker vin till maten eller så som väldigt många gör. Då kan ju maten påverka vinet så att det smakar helt annorlunda. Häftigt ändå!

Jag och Alexandra satt och hängde vid ett hörnbord och skojade om att vi var på date eftersom att alla andra satt vid ett annat bord. Det såg dessutom så kul ut eftersom att vi drack vin och åt snittar. Kärleksfullt ju. Jag har faktiskt bara varit på vinprovning en gång tidigare, ska försöka få upp intresset lite mer och casha in lite mer vuxenpoäng, är ju trots allt 25 år om två veckor haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *