Världens bästa kväll!

Snacka om att jag hade en grym kväll igår. Jag fyllde 25 år och jag firade det verkligen precis som jag ville, med dunder och brak och mina fina vänner! Jag skulle egentligen ha en utomhusfest men eftersom att det regnade fick jag panik och ställde in det i sista minuten och Steffi ställde upp och lät oss vara hemma hos henne på stureplan istället, sån jäkla sann vän. Flyttade festen dit istället.

Det var så himla kul att de flesta av mina vänner fick träffas, jag har ju lite olika gäng som jag hänger med och det är allt från barndomsvänner till folk som jag är i samma bransch som till sköna grannar och olika åldrar. Det enda dem har gemensamt är att de på ett eller annat sätt har en plats i mitt hjärta och att de fick träffas var stort för mig. Flera av mina vänner (som inte kände varandra) kom fram till mig sen och sa att de klickade jättebra och lärt känna varandra under kvällen. Det gjorde mig verkligen jätteglad!

Efter att vi var hos Steffi så drog vi till Collage där vi hade ett enormt bord och drack champagne och drinkar. Det var min vän Kiana Ghaderi som har eventbyrån Kianaevent som hade styrt upp det och det är jag så glad för. Verkligen grymt uppstyrt och det var kul att få skåla i champagne med vännerna. Man fyller ju bara 25 en gång Efter det gick vi till White Room där Maximilian tog dessa två bilder på mig och sen blev det taxi hem. 

Den här 25 åringen är idag trött men så jäkla lycklig. Tack till ALLA som kom och gjorde min kväll och ett särskilt tack till Steffi för lägenheten och till min bästis Mine för all hjälp! Ni äger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *