Vad händer idag då, Daniel Paris?

Min första måndag som 25-åring

Hade en riktig mysigt söndag igår. Massa häng, blogging, vapiano och bio. Filmen igår var sisådär…. Jag kom på att det faktiskt var ganska bisarrt att gå på en film som handlar om ungdomar som är stolta och gör inbrott hos kändisar och snor deras saker. Har googlat lite på de riktiga medlemmarna i The Bling Ring och tydligen är de stolta över sina bedrifter och ser sig själva som kändisar efter filmen och är glada över det dem gjort Vill inte stötta det genom att gå på filmen om deras historia.

Det är otroligt respektlöst mot de som faktiskt fått sina grejer stulna och haft inkräktare i sitt hem som är ett väldigt intrång. En vän till mig hade också ett par ungdomar som gjorde inbrott i deras drömhem som deras föräldrar byggt själva för nästan 20 miljoner kronor (!). Det slutade med att de sålde det för att flera av familjemedlemmarna fick grova panikattacker av vetskapen att andra människor varit där och rotat runt bland deras personliga saker. Hela filmen påminde mig så jäkla mycket om just det inbrottet och hur jobbigt det var för min vän…Fick verkligen en dålig känsla i magen.

Annars då, bloggen? Eftersom att jag inte firade min b-day hemma i min lägenhet fick jag frakta över alla mina saker + presenter till lägenhet på södermalm och packa upp allt och sånt idag. Det var en hel del jobb men det var det såklart värt Har även suttit och svarat på lite mail och gjort en längre intervju med gänget på Hänt Extra. Fick säkert minst 30 frågor mailade till mig om allt mellan himmel och jord så det tog sin lilla tid. Men det var är kul att svara på intervjuer och jag gillar tidningen så jag klagar inte. 

Skönt att allt ståhej kring min födelsedag lagt sig. Det var otroligt kul men samtidigt ganska meckigt med mycket att fixa. Det var lätt värt det dock…man fyller bara 25 en gång! #danielparis25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *