COMING OUT DIARIES PÅ MAGINE

Jag kommer bara att vara hemma och ta det piano ikväll eftersom att det är så dåligt väder…Så tänkte tipsa er om en serie jag börjat följa som passande nog hade premiär nu i måndags när det är Pride vecka och allt.

Serien heter Coming out Diaries och sänds på kanalen TLC här i Sverige men eftersom att jag inte hade tid att titta då så gör jag det idag istället. Programmet handlar om tre unga personer och deras väg till att komma ut som homosexuella/transpersoner och är otroligt gripande.

Jag kollar på programmet på min Ipad mini och använder mig av en ny TV-tjänst kallad MAGINE som en vän till mig tipsade om. Jag registrerade mig på deras hemsida och sen loggade jag in via appen på min ipad och vips så var det klart. Magine har ett enormt utbud av TV-kanaler, däribland masor av serier (det största jag någonsin sett) och det finns garanterat någonting för alla där. Jag är redan beroende Dessutom är det helt gratis att prova en månad, helt utan bindningstid så man har verkligen ingenting att förlora.

Registrera dig gör du HÄÄÄÄR och det går hur fort som helst. Jag gjorde det precis och kollar på TV redan nu. Smart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *