Dessa bilder sammanfattar min gårdag…

Det var ju inte direkt så bra väder igår så jag gjorde inte så himla mycket, utan åkte in till stan och kikade lite i butiker och åt ute. Fick med med ett par träningsbyxor från Adidas som kommer komma väl till användning på mina powerwalks bland annat och lite andra smågrejer. Det var väl ingen ”shoppingdag” direkt men fick med mig en del grejer så är nöjd  

Blev såklart råbiff till middag…min vän som jag hängde med hade aldrig smakat det och hon var lite nyfiken och det gjorde mig bara ännu mer sugen! Jag var ju också ”anti” råbiff i början och förstod inte grejen men nu älskar jag det. Man måste bara våga lite… Jag var faktiskt likadan med sushi. Jag tyckte det var det äckligaste jag någonsin smakat första gången, idag kan jag inte tänka mig ett liv utan det…


GIck in i dessa fina tjejer på stan! Alltid lika roligt.


Middag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *