Hemma nu :)

Idag var jag, mamma och pappa en sväng hos min mormor och hängde med henne. Åt middag och sånt…väldigt trevligt! Det blev thaimat och det är ju som ni vet min absoluta favoriträtt. Var där ett par timmar och mormor bjöd på massa gott fika och mysigt sällskap. Efter det åkte jag hem och har varit hemma ett tag.

Har gjort klart massa pappersarbete och sitter nu hemma och lyssnar på musik och dricker sockerfri Redbull och väntar på att regnet ska sluta ösa ner så att jag kan gå på powerwalk! Verkar dock som att det kommer fortsätta regna hela kvällen och det känns ju sjukt tråkigt, men då går jag ut ändå. I regnet. Som en krigare haha! Får se vad kvällen har ett erbjuda sen. Förrutom regn det vill säga…


Mitt skrivbord är i kaos som ni ser. Men så är det alltid när jag är inne i kreativa perioder. Mina block är utskrivna och det sitter post-it lappar överallt. Jag är snabb med att skriva ner bra ideér så fort jag får dem, ibland går jag upp mitt i natten och skriver ner en god tanke. Man vet ju faktiskt aldrig när den kan behövas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *