STUNNERS IMORGON!

Imorgon håller finest.se i regi av fantastiska Miss Inga i en stor torsdagsfest på Cafe Opera i vanlig ordning. Jag har hängt där de senaste torsdagarna för att det verkligen är så himla kul och kvällarna är någonting utöver det vanliga. Var där bland annat på Geordie Shore festen som MTV hade tillsammans med gänget och hade en grym kväll! 

Imorgon är det dags igen och innan är det kräftskiva som jag ser väldigt mycket fram emot, älskar kräftor och sedan kommer vi att vara kvar där, mingla och ta del av grymma uppträdanden. Det ryktas om att en viss världsstjärna som sålt miljontals skivor runt om i världen kommer så det är klart att man är nyfiken Det här vill jag inte missa och alla ni som är över 18 kan också få komma!

Klicka HÄÄÄÄR för att osa in er till gästlistan som ger er gratis inträde fram till 23:30. Puss!…Härliga bilder från hur det har sett ut under ett par kvällar på Stunners denna sommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *